Siirry pääsisältöön

Suolasuihke

Olen jo aiemmin kokeillut tehdä itse suolasuihketta koska se kaupassa täynnä turhia kemikaaleja ja oikeestaan varsin helppo tehdä itse. Oisko ollu wellness maman resepti. Siitä ei tullut riittävän tymäkkää, enemmän lievästi öljyinen suolavesilitku.
Ostin kuukausi sitten kampaajalta tälläisen Avines-merkkisen suolasuihkeen ja yritän nyt kopioda reseptiä koska tämä on hyvää tavaraa. Hiukset on kuin biitsillä Atlantin rannalla :)





















Reseptin mukaan tuotteessa on vettä, magnesium suolaa, alkoholia, (meri?)suolaa, polysorbate 20 , säilöntäaine sekä tuoksuja.  Resepti:1,5 dl vettä2 rkl epsomsuolaa2 tl merisuolaa1 tl glyseriiniä5 tippaa makea appelsiini eteerinen öljy1 tl sitruunamehuaKiehauta vesi ja lisää muut aineet sekaan, ravista kunnolla pari minuuttia. Katsotaan tuleeko tästä kunnon biitsitukka vai pitääkö lisätä vielä lisää suolaa. EDIT/ tästä tuli tosi hyvä! Suolan määrää olisi mahdollista vieläkin vähän nostaa, riippuen hiuslaadusta. Itselläni on tosi paksu keskihieno laatu, joka tarvii paljon tukea. 

Kommentit