Siirry pääsisältöön

Kasvovoide

Ensimmäisen kasvovoiteen tein, yritin, tänään.
Olin tilannut OliveM 1000 - emulgaattoria Limepopista. Muuten BTW jos tarvitset DIY kosmetiikka- tarvikkeita niin olen tehnyt ihan vimmatusti ammatillisen minäni pakottamana hintavertailua ja täytyy sanoa, että kerrankin suomalaisella nettikaupalla on pricepoint kohdillaan! Eli Suomesta on taloudellisesti järkevää ostaa näitä tarvikkeita :) Muita mitä olen vertaillut (hintakorivertailua) on Saippuapaja (kallis), www.aroma-zone.com ranskalainen nettikauppa (sama hintataso kuin LimePop), sekä ebay, Amazon, USAlaiset ja brittiläiset nettikaupat ja tietysti iHerb.

Siihen kasvovoiteeseen takaisin. Löysin OliveM 1000 googlettamalla kivan reseptin. Myös Saippuapajalla on hyvä perusresepti jota voi soveltaa omaan käyttöön.

Hoitava, herkälle iholle sopiva kevyt päivävoide (ehkä :D)

Oljyfaasi:
10 ml Makea manteliöljy
5 ml riisileseöljy
3,5 ml Olivem1000- emulgaattori

Vesifaasi:
30ml ruusuvesi

Lisät:
3 tippaa eteerinen öljy makea appelsiini
1 veitsenkärjellinen säilöntäaine Geogard Ultra

Työvaiheet löytyy ym linkeistä, niitä en ala toistamaan. Lopputulos on koostumukseltaan liian valuva eli ensi kerralla lisään sitten varmaan emulgaattoria ja ksantaanikumia paksuntajaksi. Koostumuksesta huolimatta voide on ihanan kevyt ja imeytyvä ja otan sen testiin :) Tuoksuu ruusulta ja appelsiinilta <3


Kommentit

  1. Kuulostaa kyllä juuri insinööritieteeltä☺️. Hyvistä aineista tulee hyviä naamarasvoja. Tuoksut ihanat!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti